Radiotherapie Specialist

Nieuwe dependance bij Gelre Ziekenhuizen

Radiotherapiegroep krijgt een dependance in Apeldoorn. Op dit moment reizen patiënten met kanker uit Apeldoorn en omgeving voor hun bestraling naar Radiotherapiegroep in Deventer. De toekomstige dependance maakt het mogelijk dat deze patiëntengroep dichter bij huis bestraald kunnen worden.

Gelre Ziekenhuizen en Radiotherapiegroep zien veel meerwaarde in het bundelen van de oncologische zorg op één locatie. De oncologen van Gelre ziekenhuizen en de radiotherapeut-oncologen van Radiotherapiegroep werken al nauw samen. Radiotherapeutische behandelingen op locatie in Apeldoorn aanbieden, is een volgende stap in deze voor patiënten gunstige samenwerking.

De nieuwe locatie wordt ingericht met de modernste apparatuur en volgens de filosofie van healing environment. Die filosofie gaat er vanuit dat architectuur en inrichting een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het herstel van de patiënt. Naar verwachting krijgen de eerste patiënten eind 2019 een bestralingsbehandeling in Apeldoorn.

 

Dit vindt u misschien ook leuk
Betrouwbare en innovatieve identificatie patiënt
Award voor innovatieve blaaskankerbehandeling

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam
Uw webpagina